HETKI ITSELLESI - LAUTALLA

Haluatko kokeilla jotain uutta ja erilaista Lapissa ollessasi? Meillä täällä Levillä on tarjolla luonto upeine tuntureineen ja puhtaine vesistöineen. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea nämä ja lisäksi vielä paljon muuta. Nimittäin Hetki itsellesi lautalla! Pääset osaksi luontoa eri tavalla kuin metsässä samoillessasi. Pääset hetkeksi rauhoittavan ja maadoittavan veden läheisyyteen tavalla, jota harvoin tulee koettua. Pääset tuntemaan veden kosketuksen niin lähellä sinun henkistä ja fyysistä olemustasi. Pääset ennen kaikkea sisälle itseesi, johonkin sellaiseen, joka jää arjessa ja suorittaessa huomaamatta. Hetki itsellesi on matka omaan minuuteen ja henkisyyteen fyysisyyttä unohtamatta.


 Minimimäärä ohjelman toteutumiselle on 10 henkilöä.


Ohjelma sisältää seuraavaa:

- 2 tunnin lauttaristeilyn

- helppoja ja rauhoittavia joogaharjoitteita joogavetäjän Mia Kataiston ohjaamana (teet ne, jotka sinusta tuntuvat hyviltä)

- henkiseen hyvinvointiin ja omaan itseensä syventymisen opastuksen

- rauhoittumisen ja kiireettömän hetken Sirkkajärvellä Katkä- ja Levitunturin ympäröimänä.

- lämmintä juotavaa Lapin luonnon antimista


Hinta 65 euroa/hlö (sis. alvin)


Jos sinulla on oma jooga- tai muu vastaava matto, otathan  ne mukaasi! Säänmukainen, lämmin varustus  on ensisijaisen tärkeää, jotta kylmyys ei häiritse tunne- ja luontokokemustasi. Lautalla on myös tarjolla lämmittäviä huopia. Lisäksi et tarvitse muuta kuin halutessasi vesipullon sekä ripauksen ennakkoluulottomuutta ja avoimutta sekä itsesi että tulevan kokemuksen suhteen


Jos sinulla on valmiina jo tiedossa jokin ryhmä, tiimi  tai kaveriporukka, joka haluaisi tällaisen kokea, otahan yhteyttä!