Yritykseni

ONNENSÄDE

Toiminnan punaisena lankana on auttaa, tukea ja kannustaa yksilöä ja yhteisöä voimaan hyvin. 


Onnensäde tuottaa räätälöityjä koulutus- ja hyvinvointipalveluja luontoa hyödyntäen ja psykologiaa soveltaen. Yrityksen avulla löydät uusia työkaluja ja virikkeitä sekä yksilöiden johtamiseen että oman itsesi johtamiseen.

Tämän päivän yksilöt ja yhteisöt elävät kiireen, paineen ja sisäisten ja ulkoisten ristiriitojen temmellyskentässä. Oma itsensä sekä yhteisön yhteinen hyvä unohdetaan, ja jäljelle jää suorittamista, jossa oman elämän, itsensä ja yhteisönsä toiminnan punainen lanka jää unohduksiin. Onnensäde ei ole yritys, joka tekee ihmeitä tai parantaa maailman, yksilöt ja yhteisöt, vaan enemmänkin se on auttaja, joka pyrkii toiminnallaan löytämään valoa ja onnensäteitä omaan henkilökohtaiseen elämään, tunnetiloihin sekä työyhteisöön. Tämä vaatii sinulta uskallusta, heittäytymistä, avoimuutta löytää itsesi, sisimpäsi ja oma roolisi ja omat toimintatapasi eri yhteisöissä. Mitä enemmän ymmärrät itseäsi, käyttäytymistäsi ja tunteitasi, sitä enemmän löydät työkaluja oman itsesi ja työ- tai muun yhteisösi hyvinvointiin.

Luonto ympärillämme antaa osaltaan uskomattomat puitteet tämän kaiken löytämiseen ja herättelyyn. Se on meille "ilmainen" hyvinvointikeskus, joka rentouttaa, vapauttaa, pysähdyttää, rauhoittaa ja antaa tilaa ja aikaa omille ajatuksille ja tunteille. Onnensäteen kautta pääset löytämään ehkä kadotetun yhteyden sekä itseesi että luontoon - toinen toistaan tukien ja hyödyntäen.

Henkistä hyvinvointia

ONNENSÄDE