Ajatuksiani elämästä

BLOGI

Yli kolme vuotta sitten minulle tuli voimakas tunne ja tarve alkaa kirjoittaa ajatuksiani sulautettuna tähän asti elämässä oppimaani ja kokemaani. Siihen sopivaksi välineeksi muodostui Facebook nimellä "Onnensädoppimismatkan e". Nyt tekstini ovat näkyvillä myös täällä.

Me ihmiset olemme melko mysteerejä toisillemme ja joskus myös itsellemme. Uskon, että tekstieni kautta te mahdollset lukijat tulette näkemään aidon minäni henkilökohtaisten kokemusteni ja elämäni myötä. Koska luonto on suurin innoittajani, on sen olemassaolo voimakkaasti läsnä kuvissani ja teksteissäni. Ajatukseni eivät pohjaudu suoranaisesti mihinkään tutkittuun tietoon, lähteisiin ja sitä kautta ne eivät ole ainoa totuus, vaan ne ovat sisältäni ammennettuja ja rakentuneita johtopäätöksiä ja tuntemuksia, joihin eletty elämä ja sen mukanaan tuomat kokemukset ovat vaikuttaneet.

Tervetuloa ajatusteni äärelle!


Uusimmat postaukset

Aina ei löydy sanoja eikä tarvitsekaan. Riittää, että sisimmässään on tunne, jonka jakaa toisen kanssa.

Koskaan ei voi tietää, milloin päivä on viimeinen, milloin aika hyvästijättöjen. Siksipä iloitkaamme silloin, kun kaikki on normisti, arki pyörii samaa kaavaa, tasapaino on elämässä ja tunnetilat stabiilit eikä niitä ja mieltä mikään kuormita. Sillä tulee aika, että me jokainen vuorollamme kohtaamme myös niitä elämään kuuluvia ikävämpiä, surun ja...

Haluatko ilmoituksen uudesta blogipostauksestani?