LAPIN LUONTO TUTUKSI LAPSILLE - OPASTUSRETKI

Lapsen on hyvä oppia tuntemaan luontoa - havainnoimaan ja aistimaan sitä kaikkea, mitä luonto meille tarjoaa. Luonto on mitä paras tila oppia. Luonto on mitä paras tila välillä pysähtyä ja hiljentyä - rauhoittua. Luonto on täynnä opittavaa ja koettavaa. Luonto on todellinen ihmemaa ja ilmainen elämyspuisto.


Lappi on yhtä kuin luonto. Se on merkityksellisin, arvokkain ja suurin syy tulla Lappiin. Miksi et antaisi lapsellesi mahdollisuutta kokea Lapin luontoa henkilön kanssa, joka on kokenut täällä lapsuutensa ja suurimman osan elämästään, ja näin tuntee Lapin luonnon kiehtovat ja mielenkiintoiset luontoelementit itse niitä jo lapsena kokeneena.


Retki sisältää opastusretken Lapin luonnon eri olomuotoihin ja yksityiskohtiin - siihen, mitä kaikkea Lapin luonnossa voi nähdä ja kokea. Miksi luonto ja esimerkiksi puut ovat erilaisia täällä kuin muualla Suomessa? Ihmettelemme naavan olemassaoloa, lumen koostumusta, taivaan näkymiä. Annamme tilaa mielikuvitukselle, mutta annan myös lapselle oppia ja ymmärrystä luonnon moninaisuudesta ja erilaisista yksityiskohdista. Samalla tämä retki on myös pieni ensiaskel lapselle ymmärtää, mitä luonto voi tarjota meille jokaiselle myös henkisesti. Luonnossa on hyvä olla, rauhoittua ja hilljentyäkin. Se voi olla oiva pakopaikka ja lohduttaja, kun tuntuu pahalta tai kaipaa olla yksin omien ajatustensa kanssa.


Retki tarjoaa siis lapselle ymmärrystä ja työkaluja oivaltaa, oppia, rauhoittua ja tuntea luonnon tarjoamaa mielihyvää.

Retken kesto: n. 1 tunti (asiakkaan toiveesta myös pitempikestoisia retkiä)

Retken hinta : 30 euroa/hlö - min. 2 henkilöä

Ikäraja: 4 - 12 v 

.