Aurinko on jälleen luonamme

25.01.2020

Aurinko ilmaantui minulle koko komeudessaan ja konkreettisesti 22.1., kun pääsin pitkästä aikaan päiväsaikaan hiihtämään, ja muutenkin sää oli suotuisa auringon esilletulolle. Joka kerta sen näkeminen ensi kerran ilahduttaa, voimaannuttaa ja luo sisimpään onnen ja kiitollisuuden tuntemuksia. Tunne on jollakin tavalla erityinen ja ainutlaatuinen, eikä sitä voi verrata mihinkään muuhun tunnekokemukseen. Sen tuntee vaan voimakkaasti sisimmässään.

18 vuotta sitten vastaava päivämäärä oli minulle myös erityisen merkityksellinen, sillä sainhan silloin kuopukseni 38-asteen pakkasessa, ambulanssissa ilman mitään kivun lievitystä tai edes vesihörppyä. Myös silloin elämääni ilmaantui symbolisesti aurinko, joka olemassaolollaan ja olemuksellaan loi ympärilleni ja sisimpääni onnen ja valon säteitä. Nyt tämä aurinkoni on ylittäny täysi-ikäisyyden kynnyksen, ja matka kohti aikuisuutta on alkanut.

Elämässämme on niin paljon asioita ja syitä kiitollisuudelle ja onnellisuudelle. Meidän tulee vain nähdä, tuntea ja oivaltaa se kaikki hyvä, mitä ympärillämme on. Siksi pidäthän tuntosarvet aktiivisina, silmät ja sydän avoinna ja anna valon ja sen mukana tuoman positiivisen säteillä sisimpääsi. ❤️