Hetki itsellesi - lautalla

05.09.2021

Jokaisella olisi hyvä olla haaveita ja unelmia, joita säilyttää omassa mielessään, ja joita kohti kulkea. Itselläni eräs haave on toteuttaa toisille sellaisia tuotteita, joista itse pitäisi. Samalla haaveeseen on liittynyt vahvasti ajatus hyödyntää niissä Lapin luontoa, joka on itselleni niin rakas, tärkeä ja läheinen. Lisäksi tämä Kuusikoksi nimetty kotialueeni, jossa olen saanut lapsuuttani viettää ja oman kodin rakentaa, on itselleni rauhan, levon ja hyvän olon tyyssija. 

Eräs juuri kaikkea edellä mainittua on uusin tuotteeni, Hetki itsellesi - lautalla. Loin siis hetken, johon itse haluaisin osallistua asiakkaana. Siinä yhdistyvät kaikki ne asiat, jotka ovat itselleni merkityksellisiä. Ensinnäkin lautta, joka mahdollistaa etenemisen ja oleskelun veden päällä. Lautta, jossa on riittävästi tilaa olla yhdessä. Toiseksi tämä kaikki tapahtuu järvessä, joka on ollut itselleni jo lapsuudesta lähtien se ykkösjärvi - lähellä kotiani ja sitä kaikkea, josta olen lähtöisin. Kolmanneksi tähän kaikkeen yhdistyvät rauhaisat ja hidastempoiset jooga-asennot ja -liikkeet, joiden avulla pääsee aistimaan sekä kehon että mielen tuntemuksia. Neljänneksi saan tuoda esille ja opastaa ihmisiä kaikkeen niihin henkisen hyvinvoinnin ja rauhoittumisen lähteille, joista olen itse ammentanut hyvää oloa ja tyytyväisyyttä itseeni ja elämääni. Viidenneksi ympärillämme on vielä nyt ruskan väriloisto, joka antaa aivan kuin kehykset koko hetkelle. Kuudenneksi vaikka hetkellä on raamit kaksi tuntia, olennaisinta siinä on kiireettömyyden ja ajan pysähtymisen tunne. Mihinkään ei ole kiire, ja kaiken muun kuin mitä siinä hetkessä tapahtuu, voi unohtaa. 

Hetki on sekä henkilökohtainen, yksilöllinen että yhteisöllinen. Olemme yhdessä, mutta kuitenkin jokainen itseensä, omaan läsnäoloon ja olemassaoloon keskittyen. Toivon, että tämän hetken jälkeen asiakkaani olisivat saaneet kokea hetken, joka tekee sisimpään poltteen kokea lisää vastaavia kokemuksia, tuntemuksia ja itseensä keskittyvää hyvää oloa. Toivon, että tämän hetken asiakkaani tulisivat muistamaan ja sen myötä saatua viljelemään jatkossa elämässään.