SISUSTUSTA JA TUUNAUSTA LEVILLÄ

On tärkeää ja palkitsevaa tehdä juuri sellaisia töitä, joissa omat vahvuudet, mielenkiinnon kohteet ja innostuneisuus pääsevät kukoistukseen! 

Siksipä tarjoan myös sisustus- ja tuunauspalveluita Levin alueen mökkeihin, huviloihin ja huoneistoihin. Vastaan kysyntään, johon ei ole juuri tarjontaa. Alueella on lukuisia majoituskohteita, jotka kaipaavat uutta ilmettä, raikastamista sekä tietynlaista harmoniaa. Sisustuksella on merkittävä rooli ja vaikutus siihen, miten hyvin siellä majoittuvat asukkaat viihtyvät ja tuntevat onnellisuutta ja mahdollisuutta rentoutumiselle. Mitä viihtyisämpää, tasapainoisempaa ja rauhoittavampaa ympärillä oleva sisustus on, sitä tyytyväisempiä ovat talon asukit.  Lisäksi vuokrakäyttöön tarkoitetussa majoituksessa sisustuksellinen ilme on sijainnin ja mukavuuksien lisäksi ratkaiseva tekijä majoituskohteen valinnassa. Panostamalla tähän on mahdollisuus nostaa vuokrausastetta ja vuokrahintaa. 

Lappi ja luonto ovat syy tulla tänne pohjoiseen loman viettoon! Punainen lankani on, että nämä elementit saavat näkyä myös sisällä, ja näin jatkavat sitä hyvän mielen fiilistä, joka luonnossa ollessa syntyy.

Palveluni eivät sisällä vain sisustussuunnittelua, vaan sen lisäksi myös itse tuotteiden tilaukset, toimitusten vastaanottamiset, tuotteiden kokoamiset ja esille laitot sekä tarvittaessa yhteistyöverkostoni kautta myös pienet remontit ja muutostyöt. Toisin sanoen koko paketin. Asut sitten itse vaikka toisella puolella Suomea tai  maailmaa, voit luottaa, että Lapin kodistasi tulee toiveidesi mukainen valmis paketti. Halutessasi voit antaa minulle myös vapaat kädet tietyin kustannusraamein toteuttaa luovuuttani, hyödyntää ongelmanratkaisukykyäni ja näin saada muutosta aikaan. 

Omaan taidon nähdä muutostarpeet heti nähdessäni uuden kohteen sekä kyvyn kuunnella ja vastaanottaa asiakkaani toiveita ja tarpeita. Levillä asuvana olen lähellä majoituskohteitanne. Lisäksi olen verkostoitunut sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat luonnonläheisiä, harmonisia ja laadukkaita tuotteita pienin Lappi-maustein.  Lappilainen sisustus voi olla nykyaikaista ja raikasta, mutta silti  antaa tunteen ja muistutuksen, että olemme Lapissa.

Jos siis kaipaat majoitustahoosi sisustusta ja tuunausta, ei muuta kuin otahan yhteyttä!


ESIMERKKI SISUSTUSMUUTOKSESTANI

Ennen

Jälkeen

Pienikin muutos voi tehdä ihmeitä!

Otahan yhteyttä!

0405200292 tai maarit.kaarela@gmail.com