YLLÄTYSTEN LUONTORETKI LAPSILLE

Joskus luonto yllättää meidät siellä kulkevat monin eri tavoin. Nyt on aika luontoseikkailulle, jossa kaikki on mahdollista, kun vaan on lapsen uskoa, heittäytymistä ja innostusta uuden kokemiselle. Siksi tämä ohjelma on suunnattu juuri lapsille, joilla on kyky tähän kaikkeen.


Lähden lasten kanssa kohti mystistä, satumaista, lumen ympäröimää metsää ilman sen suurempia tavoitteita tai suunnitelmia. Lähtoasenne on jo ennakkoluuloton, odottava - mitä kaikkea voimme kohdata retkellämme, joka ei ole millään tavalla ns. tavallinen luontoretki. Luonto mahdollistaa niin moneen, ja se tarjoaa myös mahdollisuuden seikkailulle, jonka lapsi muistaa ehkä läpi elämänsä. Ainakin voin luvata, että retki jää lapselle mieleen ja saa aikaan monia keskusteluja vanhempien kanssa vielä jälkeenpäinkin. Koemmehan metsässä jotain sellaista, jota lapset eivät ole koskaan ennen kokeneet. Sen voin luvata. 


Jotta yllätykset jäävät lapsille todellakin yllätyksiksi, retken kuvaus ei voi sisältää yllätysten paljastamista. Mutta sen voin luvata, että kaikki metsässä tapahtuu turvallisesti ja lapset huomioonottavasti, mutta ennen kaikkea positiivisella tavalla yllättäen.

Retken kesto: n. 1 tunti 

Retken hinta : 40 euroa/hlö - min. 4 henkilöä

Ikäraja: 4 - 10 v