Ajankohtaista

NYT

                                                                                        10.7.2020

Palaute asiakkaaltani


"Eka kerralla jännitti, mitähän tämä tuo tullessaan. Kun tapasimme Maaritin kanssa, juttu luisti heti ja huomasin, kuinka helppoa hänen kanssaan on olla ja hengittää, Tunnelma oli kiireetön ja tutustuimme toisiimme. Lopuksi sain vielä "kotitehtävän" seuraavaa kertaa varten. Olin todella innoissani. Toisella kerralla paneuduimme kohtitehtvään ja ajatuksiin, joita se minussa herätti. Tapaamiset olivat tosi mukavia ja jäin pitkäksi aikaa miettimään kaikkea, mitä keskustelimme niissä.


Kolmas tapaaminen olikin sitten etänä, koronan takia. Sovimme, että toteutamme sen kirjeenvaihdolla. Sain aina tekstin pätkän, jonka mukana oli pohdintaa ja kysymyksiä ja vastaavasti paneuduin ja vastasin niihin itselleni sopivana aikana. Emme sopineet tälle viimeiselle sessiolle mitään aikataulua, joka mahdollisti sen, että minulla todellakin oli aikaa työstää aina kutakin saamaani "rastitehtävää" rauhassa. Koska kirjoittaminen on minulle luonteva tapa käsitellä asioita, koin, että tämä kirjeenvaihto oli myös todella toimiva tapa toteuttaa näitä tapaamisia. Lisäksi voin aina palata näihin viimeisen session aiheisiin uudelleen, koska tämä kirjeenvaihto on minulla nyt tallennettuna. Lisäksi koen, että sain henkisesti paljon enemmän tältä viimeiseltä sessiolta näin kuin, että olisimme tavanneet kerran. 


Onnensäde on taitava johdattelemaan solmussa olevien asioiden äärelle ja helposti lähestyttävä. Valmiita vastauksia ei saa, mutta itsestään voi löytää aivan uusia puolia, jos vain avaa mielensä. Yhtäkkiä huomaa, että ne työkalut löytyykin itsestä ja vähän kuin itsestään. Suosittelen lämpimästi kääntymään Onnensäteen puoleen silloin, kun tuntuu, että elämässä on jokin asia solmussa ja kaipaa henkiseen hyvinvointiin eväitä ja boostia. Ihanan energiset tapaamiset ja syvälliset pohdinnat jättävät varmasti jokaisen positiiviselle mielelle ja auttavat löytämään sen itsensä sisällä olevan lukon. Onnensäde on oikea ihminen oikeassa paikassa. " 

                                                                                       

 18.5.2020

Luontoterapeuttinen tuokio

Ota aikaa itsellesi ja lähde luontoon - luontoon, joka ei vaadi eikä odota sinulta mitään, vaan epäitsekkäästi tarjoaa sinulle jotain pelkällä olemassaolollaan, hiljaisuudellaan, rauhallaan ja kauneudellaan. Ympärilläsi ei ole suojaavia seiniä eikä kattoa, ei mitään, joka rajoittaisi kulkuasi, ajatteluasi, läsnäoloasi. On tilaa hengittää. Tunnet itsesi vapaaksi ja siten olet enemmän auki myös itsellesi. Sen lisäksi että luonnossa on hyvä olla, se tarjoaa ympäristönä mahdollisuuden ja avaimet eheytyä, voimaantua ja voida paremmin.


Vaikka luonto jo sinänsä tarjoaa meille paljon hyvää sekä mieltä että olotilaa parantavaa, vielä suuremman hyödyn ja voimavaran saat, kun mukanasi on toinen ihminen, joka on sinua varten - auttaa, tukee ja kannustaa sinua sen hetkisen elämäntilanteen aiheuttamassa kuormitustilassa. Toisin sanoen helpottaa oloasi luonnon läsnäolon lisäksi omalla läsnäolollaan ja vuorovaikutteisella kommunikoinnillaan. Tavoitteena ei ole saavuttaa tiettyä kilometrimatkaa, tiettyjä etappeja ja maisemia, vaan päästä lähemmäs itseään, tunteitaan ja helpottunutta olotilaa. Aina se ei onnistu itsekseen, vaan siihen tarvitaan toista ihmistä - tukijaa, jolla on psykologista ymmärrystä yksilön hyvinvoinnin, tunnemaailman ja itsensä johtamisen yhtälöstä.


Onnensäde tarjoaa sinulle luontoterapeuttista tuokioa kahdella eri tavalla:Hinta: 45 € / 45 min ja 80 €/ 1 h 30 min.

Varaa itsellesi sopivin aika joko puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella kohdasta "Yhteystiedot"!


17.12.2019

Näin joulun alla haluan tarjota teistä jollekulle Onnensäteen henkiseen hyvinvointiin keskittyvän "joululahjan". Tämä "paketti" antaa mahdollisuuden keskittyä juuri sinuun, omaan minuuteesi, oman sisäisen minän löytämiseen tai tällä hetkellä elämässäsi taakkaa, huolta tai surua tuottavaan tilanteeseen ja niihin liittyviin tunteisiin. Paketti voi keskittyä myös löytämään ne kätkössä olevat vahvuudet ja haaveet, jotka kaiken kiireen ja suorittamisen keskellä jäävät toissijaiseksi. Paketti siis räätälöidään sinun tarpeidesi pohjalta.

Konkreettisesti pääset siis kanssani täällä Levillä vanhojen hirsiseinien lämpöön käymään vuorovaikutteisesti läpi niitä tunnetiloja tai -kuormia, jotka sinussa tällä hetkellä vallitsevat. Tai pääset kanssani etsimään sitä kadonnutta itseäsi, minkä jälkeen ymmärrät itseäsi niin paljon paremmin. Vuorovaikutteisen keskustelun lisäksi lähdemme kokemaan myös luonnon tarjoamia mahdollisuuksia asioiden käsittelyyn, rauhoittumiseen ja hyvän mielen tuottamiseen. Se, miten metsään menemme ja siellä kuljemme, riippuu sinusta ja sinun toiveistasi. Onnensäde antaa sinulle vaihtoehtoja.

Tämän kaiken sinulla on mahdollisuus saada seuraavalla tavalla:

- Jos koet tarjoamani paketin kiinnostavaksi tai innostuit siitä, tykkää Facebook-julkaisustani
- Jos haluat myös muiden saavan mahdollisuuden tähän pakettiin, jaa se Fb-sivullesi.
- Jos haluat, että juuri sinä pääset tälle "tunnematkalle", jaa julkaisuni Fb-sivullasi ja laita minulle Facebookinkautta yksityisviestiä ja perustele, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän kokemukseen.

Kaikkien julkaisusta tykänneiden ja jakaneiden kesken arvon yhden 2 - 3 tunnin hetken, johon sisältyy siis sekä keskustelu että luontokokemus.

Yksityisviestin laittaneiden kesken valitsen yhden henkilön henkilökohtaisesti räätälöidylle kolme eri kertaa tapahtuvalle tuokiolle, jossa siis pääsemme paneutumaan syvällisemmin sinuun ja sinun mieltäsi askarruttaviin tunnekokemuksiin. Toisin sanoen saat valita kolmelle eri päivälle 2 - 3 tunnin hetken, jossa tavoitteena on henkisen hyvinvointiisi panostaminen ja siinä tukeminen ja auttaminen.

Tästä kaikesta toivon saavani hyvän mielen lisäksi lyhyen palautteen niiltä henkilöiltä, jotka paketin saavat eli toisin sanoen pienen kirjallisen palautteen koetusta.

Tykkäyksiä, jakamisia ja viestejä voi laittaa tämän vuoden loppuun eli 31.12.2019 asti. Sen jälkeen arvon ja teen päätökseni ja informoin paketin saaneita. (Facebook ei ole osallisena arvontaan.)

 Onnensäteen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Onnensade/?modal=admin_todo_tour

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille! <3

15.11.2019

Auringolla on uskomaton voima ja vaikutus meihin ihmisiin. Sen antama valo, kirkkaus ja säteily tekevät meidät onnellisiksi ja kiitollisiksi. Kun auringon säteet heijastuvat kirkkaan valkoista ja puhdasta lunta vasten ja saavat aikaan timanttisen loisteen, se ihastuttaa joka kerta. Me tarvitsemme elämäämme valoa ja onnensäteitä. Ne antavat voimia ja uskoa tulevaan silloinkin, kun epäusko, uupumus, suru tai muu mieltä kuormittava tunne tulee luoksemme.

Nyt täällä Levillä uutena tuulahduksena on tarjolla yritys, Onnensäde, joka tarjoaa omalla työpanoksellaan henkistä hyvinvointia sinulle, joka sitä tunnet elämäntilanteessasi juuri tarvitsevan. Meistä jokaiselle hyvinvointi on hyvän, tasapainoisen ja tyytyväisen elämän perusta. Henkinen hyvinvointi tahtoo jäädä kaiken suorittamisen, kiireen ja paineiden alla toissijaiseksi, eikä sen tärkeydelle välttämättä löydy sijaa elämän pyörteissä.

Olet sitten lomalla, täällä asumassa tai käymässä ja haluat keventää oloasi ja helpottaa sitä pientä tai suurta elämän taakkaa, joka kulkee juuri mukanasi, Onnensäde on juuri silloin sinua varten. Aivan samalla tavalla kuin hemmottelet itseäsi käymällä kampaajalla, hieronnassa tai jumpassa, voit antaa itsellesi mahdollisuuden hoitaa sisäistä minuuttasi, joka on merkittävä lähtökohta ja ydin sinun elämässäsi.

Onnensäteen taustalla olen mie, Lapin ja luonnon kasvatti, joka on ammentanut psykologista osaamista ja pääomaansa opintojen ja elämänkokemuksen yhteistuloksena. Minulle tärkeintä työssäni on kohdata yksilö tai yhteisö aidosti, välittäen. Luonto on oivallinen ympäristö tämän kaiken toteutumiselle. Siksi Onnensäde hyödyntää tekemisissään luontoa ja sen antamia mahdollisuuksia. Täällä Lapissa ja Levillä meillä on loistavat puitteet tälle kaikelle.

Henkistä hyvinvointia Levillä -
luontoa hyödyntäen, luontoa kunnioittaen

ONNENSÄDE